Vi har några nya medarbetare. Först ut vill vi presenterar Katinka som tar vid efter Helena som Ekonomi- och Butiksassistent. Katinka har tidigare jobbat inom handeln och senast med Hund och Katt. Dessutom är hon hästägare, gift med en mjölkbonde och hjälper till med driften på deras egen gård. Vi är glada över att ha någon med hennes kunskaper för att erbjuda våra kunder så bra service som möjligt.

Den andra av våra nya medarbetare är Felicia, som efter studenten i juni 2023, började en heltidstjänst som hästskötare, men även spenderar några timmar i veckan i vår gårdsbutik där hon håller ordning på ”prylarna” och står i kassan. Felicia sommarjobbade hos oss 2022 med svetsning av HorseHage-säckar och fortsatt sedan under vintern och våren att jobba visa helger och lov i stallet. En så duktig och ordningsam tjej får man leta efter. Gladeligen låter vi henne ansvara för våra, och våra inackorderingars, hästar.

Tredje nya medarbetaren är Mia som började i hästverksamheten i september. Mia är en hästtjej sedan länge, med egna hästar hemma på en nybyggd gård, och har nu varit modig nog att jobba med hästar på heltid. Utöver den dagliga skötseln av alla hästar på gården har Mia en administrativ roll i staĺlet och dessutom några timmar i veckan i vår gårdsbutik där hon ansvarar för bl a stängselhörnan. Mia bidrar med mycket erfarenhet, energi och noggrannhet. Där sitter det inte fast kan man säga. Vi är så glad att Mia har valt att jobba hos oss.

Fjärde nya medarbetaren är Cissi som började heltid i september efter att ha hjälpt till med hästarna i mån av tid under våren och sommaren. Cissi har lätt för att få saker gjort, bra på att ta beslut och räds inte hårt arbete. Utöver den dagliga hästskötseln rider hon även en del så att alla hästar får den träning och motion de behöver. Dessutom kan man träffa henne i vår gårdsbutik några timmar i veckan där hon har koll på kraftfoder mm. Fantastiskt kul att ha henne med i gänget.

Våra övriga medarbetare just nu är nio killar med sönerna Samuel och Bryson inräknade. Samuel ansvarar för köttdjuren och en stor del av hösilage pressningen. Bryson driver hästverksamheten och ansvarar för packning av HorseHage. Sedan har vi Fredrik, som har varit hos oss i över 20 år, som jobbar/ansvarar mestadels med växtodling och de olika byggprojekt vi genomför i egen regi på gården. Patrik och Pontus jobbar med växtodling och i verkstaden, Anders med växtodling och byggprojekt, Tommy med växtodling, byggprojekt och leveranser, Mille är med lite överallt och uthyrd på vintern. Sist med inte minst har vi vår chaufför, Tim, som levererar ut allt foder. Ett fantastiskt duktigt gäng!!

Katinka, Felicia, Mia och Cissi
Tim, Mille, Anders, Tommy, Fredrik