Säsongen 23/24 lyckades vi tyvärr inte hålla i prisökningarna på foder som vi hoppades, men lyckligtvis blev frakten oförändrad. Vi hade hoppats att produktionskostnader och bränslepriser skulle gå ner inför skörden 2023, men så blev inte fallet och när det dessutom blev en katastrofalt dålig förstaskörd och väldigt jobbiga förhållande för återväxtskörden blev effekterna på pris till kund värre än någonsin. Lägre produktionskostnader och förhoppningsvis bättre skördenivåer 2024 gör att priserna kan sänkas men med hur mycket vet vi som vanligt i juli (och september) när skörden är klar. Vi har som målsättning att erbjuda bra foder och service till en rimlig kostnad. Vi kommer inte att ha något foder överlagrat från tidigare års skörd. Det kommer att ta slut nu i vår.
Vill ni göra en preliminärbokning? 
Om ni vill göra en preliminärbokning för 24/25 är ni välkomna att göra det via vår hemsida brunsbergs.com, under rubriken Köpinformation där en länk till ett digitalformulär finns. En preliminärbokning innebär att vi lägger upp er i vårt kundregister och registrerar er preliminärbokning. Information om produkter, priser mm kommer ni att få via en offert på mejlen i slutet på juli. Övrig information finns att se på brunsbergs.com under olika flikar. När ni har bekräftat offerten lägger vi upp en order och skickar en orderbekräftelse på fodret till er. Mängden är en ungefärlig siffra baserat på den allmänna information vi har på ett parti och justeras vid fakturering till det som faktiskt blev vid leveransen. Även frakt, pall mm tillkommer vid faktureringen eftersom vi vid orderläggningen inte vet exakt hur leveranserna sker. En fraktprislista bifogas orderbekräftelsen.
 Du har inte missat vår Produktkatalog på hemsidan? I vår Produktkatalog på hemsidan kan ni se nästan allt som finns i vårt sortiment för tillfället. Under rubriken Foder och Strö, Grovfoder lägger vi ut hösilaget som inte är bokat. Det finns en kort beskrivning, mängd, pris och analys. Använd sedan Beställningsformuläret för att beställa. Alla produkter kan beställas för leverans i samband med leverans av grovfoder och/eller strö. I övrigt kan alla produkter beställas via formuläret och hämtas i vår gårdsbutik.
Det är med tillförsikt vi gör oss redo för en ny säsong och ser fram emot att även i fortsättningen försöka producera bästa möjliga foder för just dig och din häst/dina hästar.  
 

Skärtorsdag, 28 mars, är det dags för vår betes- och stängseldag 2024

Vi har en del nyheter i butiken!

Leoveties hästgodis som är mycket smakrik och hälsosam. De ger inte färg i hästens mun, vilket kan vara problem vid tävling.

Vi utökar sortiment till hund och har nu även tugg och godis.

Dessutom har det kommit nya förvaringsboxar, grooming bags, grimmor, täcke och borste.