Säsongen 22/23 lyckades vi hålla prisökningarna till 50 öre/kg foder och 15% på frakten. Vi hade hoppats att produktionskostnader och bränslepriser skulle gå ner inför skörden 2023, men tyvärr verkar det inte så eftersom det mesta för tillfället ligger högre än för ett år sedan. Detta gör att pris till kund kan komma att öka även i år och i så fall hur mycket vet vi som vanligt i juli när skörden är klar. Vi har samma målsättning, dvs att höja så lite som möjligt. Även i år kommer vi att producera den mängden vi är säkra på att kunna sälja pga det höga kostnadsläget.

Vi kommer inte att ha något foder överlagrat från tidigare års skörd. Det kommer att ta slut nu i vår.


Vill ni göra en preliminärbokning? 
Om ni vill göra en preliminärbokning för 23/24 är ni välkomna att göra det via vår hemsida brunsbergs.com, under rubriken Köpinformation där en länk till ett digitalformulär finns. En preliminärbokning innebär att vi lägger upp er i vårt kundregister och registrerar er preliminärbokning. Information om produkter, priser mm kommer ni att få via en offert på mejlen i slutet på juli. Övrig information finns att se på brunsbergs.com under olika flikar. När ni har bekräftat offerten lägger vi upp en order och skickar en orderbekräftelse på fodret till er. Mängden är en ungefärlig siffra baserat på den allmänna information vi har på ett parti och justeras vid fakturering till det som faktiskt blev vid leveransen. Även frakt, pall mm tillkommer vid faktureringen eftersom vi vid orderläggningen inte vet exakt hur leveranserna sker. En fraktprislista bifogas orderbekräftelsen.
 

Du har inte missat vår Produktkatalog på hemsidan?

I vår Produktkatalog på hemsidan kan ni se nästan allt som finns i vårt sortiment för tillfället. Under rubriken Foder och Strö, Grovfoder lägger vi ut hösilaget som inte är bokat. Det finns en kort beskrivning, mängd, pris och analys. Använd sedan Beställningsformuläret för att beställa. Alla produkter kan beställas för leverans i samband med leverans av grovfoder och/eller strö. I övrigt kan alla produkter beställas via formuläret och hämtas i vår gårdsbutik.


Det är med tillförsikt vi gör oss redo för en ny säsong och ser fram emot att även i fortsättningen försöka producera bästa möjliga foder för just dig och din häst/dina hästar.  
 
Varmt välkomna!