Vi hoppas att de produktions och administrativa förändringar och digitalisering som vi har genomfört under de senaste 2 åren har fallit väl ut hos våra kunder. Vi tycker att det fungerar bra nu. Däremot tror vi att vi går emot en lite jobbigare säsong för alla. Överallt läser man om rusande produktionskostnader. Var det slutar och vad som blir den verkliga situationen till hösten är svårt att ens gissa på. Det vi konstaterar för egen del är att vi är tveksamma till att ta en återväxtskörd (2:a skörd) med de kostnader det innebär i dagsläget. Dessutom misstänker vi en mindre förstaskörd. Det är orimligt att producera mer än vad man är säker på att kunna sälja. Pris till kund kommer att vara högre i år, hur högt vet vi i juli när skörden är klar, men vår målsättning kommer att vara att höja så lite som möjligt.

Det kan vara läge att säkra kommande säsongens foderbehov genom att redan nu ta hem från 2021 års skörd. Obs: Om du bokar 2021 års foder sker leverans innan 20 maj 2022. Information om vad som finns syns i vår Produktkatalog på hemsidan.


Vill ni göra en preliminärbokning? 
Om ni vill göra en preliminärbokning för 22/23 är ni välkomna att göra det via vår hemsida brunsbergs.com, under rubriken Köpinformation där en länk till ett digitalformulär finns. En preliminärbokning innebär att vi lägger upp er i vårt kundregister och registrerar er preliminärbokning. Information om produkter, priser mm kommer ni att få via en offert på mejlen i slutet på juli. Övrig information finns att se på brunsbergs.com under olika flikar. När ni har bekräftat offerten lägger vi upp en order och skickar en orderbekräftelse på fodret till er. Mängden är en ungefärlig siffra baserat på den allmänna information vi har på ett parti och justeras vid fakturering till det som faktiskt blev vid leveransen. Även frakt, pall mm tillkommer vid faktureringen eftersom vi vid orderläggningen inte vet exakt hur leveranserna sker. En fraktprislista bifogas orderbekräftelsen.
 

Du har inte missat vår Produktkatalog på hemsidan?

I vår Produktkatalog på hemsidan kan ni se nästan allt som finns i vårt sortiment för tillfället. Under rubriken Foder och Strö, Grovfoder har vi lagt ut hösilaget vi har till salu just nu. Det finns en kort beskrivning, mängd, pris och analys. Använd sedan Beställningsformuläret för att beställa. Alla produkter kan beställas för leverans i samband med leverans av grovfoder och/eller strö. I övrigt kan alla produkter beställas via formuläret och hämtas i vår gårdsbutik.
Det är med tillförsikt vi gör oss redo för en ny säsong och ser fram emot att även i fortsättningen försöka producera bästa möjliga foder för just dig och din häst/hästar.  
 
Varmt välkomna!